top of page

KÖRAKADEMIN

För dig som vill bli en bättre körsångare

Mellansel_grafiska element_Mönster_Folkhögskola.jpg

VÄLKOMMEN
TILL KÖRAKADEMIN

Körakademin erbjuder en professionell och nätbaserad distansutbildning inriktad på körsång. Målet med utbildningen är att fördjupa sångarnas kunskaper och färdigheter inom musik och körsång.

STUDIEUPPLÄGG

Kursen, som deltagarna går 25%, omfattar i genomsnitt fem lektioner varje vecka och leds av erfarna lärare. Inför varje lektion förbereder du dig genom att ta del av noggrant sammanställt förinspelat material tillgängligt på den dedikerade kurssidan. Här kan du utveckla din notläsningsförmåga, träna gehör, stärka din sångröst och förvärva musikkunskaper genom praktiska övningar som finns tillgängliga på kurssidan.

Besök korakademin.se för kursmaterial och ytterligare information om utbildningen

WE ARE VOICE

Användningen av appen "We are Voice" främjar övning och förbättring av körstämmor. Allt övningsmaterial är tillgängligt online via korakademin.se och wearevoice.se för maximal bekvämlighet.

ANTAGNINGSVILLKOR

För att bli antagen krävs aktivt deltagande i en lokal kör samt tillgång till internet och en dator, mobil eller surfplatta.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår skola. Om du har några frågor eller funderingar angående antagningsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att stödja dig på din väg mot framgång!

Vi tar emot ansökningar löpande.

Mellansel_grafiska element_Mönster_Folkhögskola.jpg

HAR DU FRÅGOR?

KONTAKTA OSS
KÖRAKADEMIN.jpg
KURSANSVARIG
David Wahlén, kursansvarig och lärare

David Wahlén

KURSANSVARIG KÖRAKADEMIN

david.wahlen@mfhs.se

bottom of page