top of page
Gospel Group

​För dig som vill bli en bättre körsångare

KÖRAKADEMIN

Mellansel_grafiska element_Mönster_Folkhögskola.jpg

KÖRAKADEMIN

Körakademin erbjuder en professionell och nätbaserad distansutbildning inriktad på körsång. Målet med utbildningen är att fördjupa sångarnas kunskaper och färdigheter inom musik och körsång.

KÖRAKADEMIN.SE

Besök korakademin.se för kursmaterial och ytterligare information om utbildningen

Kursen, som belastar deltagarna med 25%, omfattar i genomsnitt fem lektioner varje vecka och leds av erfarna lärare. Inför varje lektion förbereder deltagarna sig genom att ta del av noggrant sammanställt förinspelat material tillgängligt på den dedikerade kurssidan. Här kan de utveckla sin notläsningsförmåga, träna gehör, stärka sin sångröst och förvärva musikkunskaper genom praktiska övningar som finns tillgängliga på kurssidan.

 

Användningen av appen "We are Voice" främjar övning och förbättring av körstämmor. Allt övningsmaterial är tillgängligt online via korakademin.se och wearevoice.se för maximal bekvämlighet.

För att delta i kursen krävs aktiv medverkan i en lokal kör med regelbundna träffar, då detta engagemang utgör en integrerad del av utbildningen. Tillgång till dator, mobiltelefon eller surfplatta samt internet är nödvändigt för att fullt ut kunna följa kursen. Intag till kursen sker löpande, och för de antagna deltagarna är utbildningen kostnadsfri.

För att bli antagen krävs aktivt deltagande i en lokal kör samt tillgång till internet och en dator, mobil eller surfplatta.

Mellansel_Logo_Folkhögskola_Verksamhetsfärg.jpg

Kontakta Körakademin för mer information.

HAR DU FRÅGOR?

KÖRAKADEMIN Logo

KURSANSVARIG

David Wahlén, kursansvarig och lärare

DAVID WAHLÉN

Kursansvarig Körakademin

david.wahlen@mfhs.se

0661-65 44 13

bottom of page