top of page

FRITID

Mellansel_grafiska element_Mönster_Folkhögskola.jpg

En meningsfull fritid är självklart viktig även under studietiden. På Mellansels folkhögskola behöver du aldrig vara sysslolös, om du inte vill det förstås.

Både i studentboendet, i skolan och i vår hotell- och konferensanläggning finns trevliga gemensamhetsutrymmen som ger möjlighet till socialt umgänge. För dig som bor på skolan finns det ett gemensamhetsutrymme i varje hus.

IDROTT

gym att träna i på Mellansels folkhögskola

GEMENSAMMA
UTRYMMEN

sällskapsspel tillsammans på Mellansels folkhögskola

FRILUFTSLIV

en bild på Friluftslivet

För att se till att varje elev får ut det bästa av sin fritid och studier erbjuder Mellansels folkhögskola ett brett utbud av aktiviteter och kurser. Oavsett om du är intresserad av musik, kreativt skapande eller terapi finns det något för dig.

Vår skola ligger i den vackra orten Mellansel, känt för sin inspirerande miljö och närhet till naturen. Här kan du fördjupa dig i ämnen som musikproduktion, låtskrivande och gestaltterapi. Dessutom erbjuder vi en flexibel lärmiljö där du kan skräddarsy din utbildning efter dina behov och intressen.

Tack vare våra engagerade lärare och stödjande miljö kan du utvecklas både akademiskt och personligt. Oavsett om du vill bli en professionell musiker, en kyrkomusiker eller en beroendeterapeut finns det möjligheter för dig att förverkliga dina drömmar hos oss på Mellansels folkhögskola.

bottom of page