
I det här huset som invigdes 1918 som ett Tingshus, bedrivs nu hotellverksamhet, konferensverksamhet och restaurang. Förutom restaurangen finns också möjlighet för er deltagare, men även för hotellgäster, att spela biljard och se på bio.
Serveringstillfällen i Restaurangen:
07.00-08.00 Frukost måndag-fredag
Det är självservering för er som bor på skolan och även för hotellgäster.
09.40-10.00 Förmiddagsfika måndag-fredag
Vi serverar ett stort förmiddagsfika med gemenskap i centrum där både personal och studerande samlas.
12.00-12.45 Lunch måndag-fredag.
Externa gäster och hotellgäster är också välkomna till våra luncher.
16.30-17.00 Middag måndag-fredag
Hotellgäster är också välkomna
19.30-21.30 Kvällsfika måndag-fredag
Det är självservering för er som bor på skolan och även för hotellgäster.
Övriga tider anpassas efter hotellgästers önskemål.


Våra lunch- och middagsbufféer under läsåret består av
-
ett varierat utbud av nyttiga grönsaker både till lunch & middag.
-
två varmrätter till lunch varav en alltid är lakto-ovo vegetariskt. Vi varierar mellan kött & fisk och tillagar våra måltider med omsorg.
-
en varmrätt till middag. Vegetariskt (Lakto-ovo) alternativ beställs i förväg vid ansökan till våra utbildningar.
-
måltidsdryck, mjölk, varm dryck samt bröd och smör.
-
soppdag på torsdagar då vi även har efterrätt.
-
önskevecka infaller 2 ggr per år. Då önskar deltagarna sina favoriträtter.