top of page

Funk & Fusion

guitar-ge1599f1f7_1920.jpg
Hem: Om

Funk & Fusion är till för dig som vill spela i en improvisationsensemble. Ensemblespelet står här i centrum och du kan antas till utbildningen på blåsinstrument, gitarr, bas, trumset och klaviatur. Vi har inga fasta sångplatser på Funk & Fusion, utan ensemblen är i grunden instrumental. I projekt där sång ingår lånas sångare från våra andra musikprofiler in.

Musicerande

 

Du blir dels medlem i en fast ensemble med ansvar för egna spelningar, dels arbetar du projektvis i olika konstellationer. Funk & Fusion har ett gott samarbete med musiklivet i kommunen, bl.a. Perdido jazzklubb. Funk & Fusion är en bra plattform för ditt framtida musicerande som professionell musiker, musiklärare eller som amatörmusiker i olika sammanhang.

Undervisning individuellt och i grupp

 

På Funk & Fusion ligger stor tonvikt på ensemblespel. Du får individuell undervisning på ditt huvudinstrument samt på ett biinstrument. Du läser även musikteori och gehör, ensemble, m.m. Du kan också göra tillval både av kärnämnen och andra musikämnen som du då läser tillsammans med de övriga profilerna.

Kontakta oss för mer information om vilka ämnen du kan läsa. 

Kostnad för studiematerial

 

Kostnader för studiematerial, noter, böcker, studiebesök och studieresor kan tillkomma.​

Ansökan

Sista ansökningsdag är 15 april. Länk till ansökningsblankett.

När din ansökan registrerats kallas du till  spelprov enligt nedan:

 

Välj två låtar ur låtlistan (pdf med lite info

Alla låtar finns på Spotify (länk till låtlista)

 

För dig som söker på plats i Mellansel 24 april 2023:

 

  1. Du framför en av de förberedda låtarna tillsammans med komp från skolan. Om du gör ett godkänt prov går du vidare till del 2.

  2. Du framför den andra förberedda låten och får göra ett teoriprov. Vi gör även en intervju i samband med spelprovet.

 

För dig som söker digitalt:

 

  1. Spela in/filma dig själv när du spelar de två låtar du valt ur listan. Låtarna skall framföras live med komp eller till spotify/tracks om du inte har möjlighet att spela med andra. Skicka filerna till music@mfhs.se senast 19 april 2023

  2. Om du blir godkänd i dina spelprov blir du kallad till intervju.

bottom of page