Boendealternativ

Det finns möjlighet att hyra rum på skolan och de olika husen ligger i nära anslutning till skollokalerna. Varje hus har ett gemensamt rum med tv och pentry och två av husen har kök i källarplan. Rummen är i varierande storlekar men alla är utrustade med säng och sängbord, skrivbord och stol, garderob, bokhylla, fåtölj, lampor och spegel.

Att bo på skolan innebär helpension (frukost, förmiddagsfika, lunch, middag och kvällsfika) på vardagar. Behov av specialkoster eller anpassning för allergier anmäls i ansökan till skolan. Vi kan servera mat som passar dig.

Att bo tillsammans på folkhögskola brukar vara en fin upplevelse för de flesta. Den gemenskap det ger kan bli ett minne för livet. I det hus man bor utför man tillsammans sysslor som städning och disk.

Vi har sex olika alternativ för boende i skilda prisnivåer

Alternativ A, tre varierande alternativ (se FAQ/Kostnader för priser)
Du har eget rum med toalett och dusch. Mat ingår på vardagar.
Kostnaden faktureras inför varje period.

Alternativ B
Du har eget rum med egen toalett och dusch, åtkomligt via korridoren. Mat ingår på vardagar.
Kostnaden faktureras inför varje period.

Alternativ C, två varierande alternativ (se FAQ/Kostnader för prispriser)
Du har ett eget rum men delar toalett och dusch med 2-3 st andra studerande. Mat ingår på vardagar.
Kostnaden faktureras inför varje period.

Funktionsvariation

För att bo på internatet skall du klara eget boende, endera själv eller med hjälp från våra assistenter. Om du har en funktionsvariation och behöver hjälp på fritiden eller i boendet, skall du söka det stöd du behöver genom din hemkommun. Våra assistenter hjälper dig sedan så att hela din vistelse hos oss blir trivsam för dig, både i skolan och på internatet. Mer information finns via länken Mer information. Du kan även kontakta vår socionom för mer information.